ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїнцям не вимикатимуть світло завдяки хорошій підготовці до зими

Українцям не вимикатимуть світло завдяки хорошій підготовці до зими

Міненерго запевнило, що цієї зими Україну оминуть віялові відключення електроенергії. У відомстві наголошують, що це стало можливим завдяки кращій підготовці до опалювального сезону та збільшенню запасів вугілля.

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості запевнили, що цієї зими українців оминуть віялові відключення електроенергії. Про це сьогодні журналістам заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

Пан Міністр запевнив, що це стало можливим завдяки кращій підготовці до зими та, зокрема, збільшенню запасів вугілля.

«В цьому році ми підготувалися значно краще, ніж у минулому році, це і запаси вугілля на 800 тис. т більше на початок опалювального сезону, ніж у минулому році, це і структура зовсім інша, це і споживання менше. Це маса різних факторів, які дають можливість бути впевненими в тому, що відключень не буде», - наголосив він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент оголосив про підвищення енергонезалежності країни за рахунок введення в експлуатацію нової ЛЕП. Окрім того, він наголосив, що енергетичний комплекс відтепер працюватиме ефективніше.

 
Коментарі (0)