ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнцям піднімуть ціни на залізничні квитки

Українцям піднімуть ціни на залізничні квитки

Незабаром українцям доведеться платити більше за проїзд у залізничному транспорті. Принаймні, працівники «Укрзалізниці» вже звернулися до Міністерства економічного розвитку і торгівлі з такою пропозицією.

Українці можуть очікувати підняття цін на залізничні квитки. Таку пропозицію залізничники вже озвучили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Про це повідомив генеральний директор «Укрзалізниці» Борис Остапюк, передає ТСН.

Окрім того, за словами пана Остапюка, вже в серпні планується запустити швидкісний потяг сполученням Київ – Одеса, який замість 10-12 годин буде їхати 4,5 години. «Поки невідомо, що це будуть за потяги. В Міністерстві транспорту вагаються між поїздами вітчизняного виробництва Крюковського вагонозаводу та корейськими Huindai. Скільки коштуватиме на них квиток ще не підрахували», – заявив гендир «Укрзалізниці».

Нагадаємо, залізничники продовжили попередній продаж квитків на потяги, що курсують до Криму. Окрім того, працівники «Укрзалізниці» розповіли про цінову політику білетів. У Криму, буцімто вирости тарифи на залізничні квитки. В «Укрзалізниці» ж заявлили, що вони про це чують вперше та пообіцяли провести службове розслідування. В результаті виявилося, що ціна квитків на поїзди, що курсують між материковою Україною і Кримом і назад, все ж не змінилася. Помилку зробила автоматизована система російської залізниці. Пасажирам, які купили квитки за завищеною ціною, обіцяють повернути гроші.
 
Коментарі (0)