ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» продовжила передпродаж квитків до Криму

«Укрзалізниця» продовжила передпродаж квитків до Криму

Залізничиники продовжили попередній продаж квитків на потяги, що курсують до Криму. Окрім того, працівники «Укрзалізниці» розповіли про цінову політику білетів.

Попередній продаж квитків на поїзди, які курсують до АР Крим та зворотно, продовжено до 15 липня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«На сьогоднішній день квитки на усі поїзди до АР Крим та зворотно можна придбати до 12 липня включно, тобто за 30 діб до дати відправлення поїзда. На наступні дні продаж квитків буде відкриватися поступово», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, що 12 червня 2014 року «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзди до АР Крим та зворотно на дати з 16 по 30 червня.
 
Окрім того, у прес-службі уточнили цінову політику на залізничні квитки. «Вартість проїзних документів на поїзди, що курсують між материковою частиною України та АР Крим і зворотно, не змінюється. Як і раніше, у цьому сполученні діє внутрішньодержавний тариф», – заявили в «Укрзалізниці».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в 11 червня в Криму зросли ціни на залізничні квитки. Працівники вокзалу в Сімферополі пояснюють це тим, що з 10 червня продаж квитків здійснюється за міжнародними тарифами. В «Укрзалізниці» ж заявлили, що вони про це чують вперше та пообіцяли провести службове розслідування. 
 
В результаті виявилося, що ціна квитків на поїзди, що курсують між материковою Україною і Кримом і назад, все ж не змінилася. «Непорозуміння, пов'язані з продажем квитків 10 - 11 червня з міжнародного тарифу на поїзди у сполученні між Кримом і материковою частиною України, який значно перевищує внутрішньодержавний, викликані збоєм в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3» (ВАТ «Російські залізниці»)., – пояснили залізничники.
 
Пасажирам, які купили квитки за завищеною ціною, обіцяють повернути гроші.
 
Коментарі (0)