ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїнців не залишать наодинці з комунальними проблемами

Українців не залишать наодинці з комунальними проблемами

НКРЕ зобов'язала керівників обленерго і облгазів невідкладно створити та забезпечити цілодобову роботу антикризових енергетичних штабів оперативного реагування.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, вимагає у керівників обленерго і облгазів невідкладно створити та забезпечити цілодобову роботу антикризових енергетичних штабів оперативного реагування. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі НКРЕ.

Як планується, антикризові штаби вирішуватимуть нестандартні та непередбачувані ситуації з електро- та газопостачанням. 
 
«Головними завданнями антикризових енергетичних штабів оперативного реагування мають бути: захист прав споживачів електричної енергії та природного газу, допомога та консультування споживачів з приводу підключення опалювального устаткування, термінове вирішення усіх питань щодо видачі технічних умов, реалізації проектів переведення з газового опалення на електричне, встановлення диференційних (зонних) засобів обліку електричної енергії тощо», – пояснили в прес-службі.
 
В НКРЕ зазначили, що комісія бере під особливий контроль стан та якість виконання вищенаведеного рішення.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кризовий енергетичний штаб, керівником якого є Голова Мінрегіону Володимир Гройсман, вимагав скорочення споживання газу підприємствами теплоенергетики на 10% (1 млрд. куб. м).
 
Коментарі (0)