ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські аеропорти «нафарширують» інвалідними візками

Українські аеропорти «нафарширують» інвалідними візками

Міжнародні аеропорти «Бориспіль» та «Львів» закуплять додаткову кількість візків для пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями територією аеровокзалів

Міжнародні аеропорти «Бориспіль» та «Львів» закуплять додаткову кількість візків для пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями територією аеровокзалів.

Про це йдеться у Програмі зі створення належних умов доступу для людей з інвалідністю до об’єктів транспортно-дорожньої, туристичної інфраструктури та поштового зв’язку на 2012-2016 роки, інформує прес-служба Мінінфраструктури.

Відповідно до завдань цієї Програми аеропорт «Бориспіль» придбає  додаткові перонні інвалідні візки, а львівський аеропорт – спеціалізовані крісла-візки для самостійного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями у новому терміналі.

Крім того, у аеропорту «Львів» у 2013 році заплановано виділити у приміщенні нового терміналу зони очікування для осіб з інвалідністю та пасажирів з дітьми.

Також створюватиме належні умови для обслуговування людей з особливими потребами Міжнародний аеропорт «Запоріжжя», зокрема планується обладнання зони вильоту для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями на першому поверсі будівлі аеровокзалу, улаштування пандусів.

 
Коментарі (0)