ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські аеропорти отримали шанс на оновлення

Українські аеропорти отримали шанс на оновлення

На модернізацію аеропортів в Одесі та Дніпропетровську з державного бюджету буде виділено близько 4,5 млрд грн

Модернізацію аеропортів проведуть в рамках підготовки до чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році. За словами Віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, поки що вартість модернізації даних об'єктів оціночна. Більш чіткі розрахунки можна буде отримати після розробки відповідних проектів, які пройдуть експертизу.

«Оціночно поки можна сказати, що будівництво нових смуг виллється у суму близько 3 мільярдів гривень. Оціночна вартість терміналів – і Одеси і Дніпропетровська близько 1,5 мільярда гривень», - заявив під час брифінгу Олександр Вілкул.

Як повідомляла «Україна Комунальна», для повного завершення будівництва та стабільної роботи аеропорту в Борисполі необхідні інвестиції в розмірі близько 150 млн дол.

Нагадаємо, влітку планують відновити роботу аеропорту в Херсоні. Після тривалого конфлікту з приватним інвестором владі міста вдалося повернути аеропорт у комунальну власність. Ремонтні роботи на території об'єкта планують проводити навесні. Поки що влада веде переговори про співпрацю з авіалініями.

За матеріалами: РБК Україна

 
Коментарі (0)