ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські авіакомпанії працюватимуть у нових напрямах

Українські авіакомпанії працюватимуть у нових напрямах

Українським авіакомпаніям надали право на виконання внутрішніх та міжнародних регулярних і чартерних рейсів за новими напрямами.

Українські авіакомпанії будуть виконувати польоти за новими напрямами, зокрема і в період літньої навігації. Комісія з формування і реалізації державної політики по експлуатації повітряних ліній дала на це згоду, - зазначають у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Зокрема, «Міжнародні авіалінії України» отримали дозвіл на експлуатацію напрямку Одеса-Барселона (Іспанія) і Харків-Ларнака (Кіпр).

Авіакомпанії «Дніпроавіа» дозволено літати з Києва до Вільнюса (Литва), Риги (Латвія) і Ростов-на-Дону (Росія), а також з Дніпропетровська в Кутаїсі (Грузія).

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» отримала дозвіл на виконання регулярних рейсів з Києва в Неаполь (Італія), а авіакомпанія «Браво» може літати з Києва до Аммана (Йорданія), Багдада (Ірак) і Дамаска (Сирія).

Авіакомпанія «Авіалінії Харкова» отримала дозвіл на перевезення пасажирів з Києва, Донецька та Харкова в Монастір (Туніс), а також з Харкова до Барселони (Іспанія) та Ларнаки (Кіпр).

Окрім того, наголошується, що, з 30 березня по 26 жовтня 2014 року авіакомпанія «Авіалінії Харкова» має право виконувати чартерні рейси до Туреччини, а саме Запоріжжя - Анталія і Київ - Бодрум. Авіакомпанія «Роза вітрів» може літати чартерами з Донецька і Запоріжжя в Анталію (Туреччина) та зі Львова до Даламана (Туреччина).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Росія може заборонити польоти над своєю територією літакам України і держав НАТО. Заборона не буде стосуватися лише пасажирських перевезень.

 
Коментарі (0)