ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнські кордони відкрили для вантажівок

Українські кордони відкрили для вантажівок

Мітингувальники припинили блокування руху транспорту на всіх митних постах Львівської області. Останній з них був розблокований сьогодні вночі.

Рух вантажного транспорту у всіх митних постах Львівської області (Рава-Руська, Краковець, Шегині, Смільниця) відновлено, - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Блокада останнього з чотирьох митних пунктів попуска Смільниця була знята вночі, в той час як Рава-Руська, Краковець, Шегині були розблоковані протягом дня - 20 лютого», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Міндоходів 20 лютого повідомило про блокаду просування вантажного транспорту у всіх митних постах Львівської області. При цьому здійснювався тільки пропуск легкового транспорту та мікроавтобусів. Одночасно поза пунктами пропуску в місцях блокування протестувальниками здійснювався огляд салонів і багажників цього транспорту.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 19 лютого перед міжнародним пунктом пропуску «Краковець» на українсько-польському кордоні виросли барикади з палаючих шин. Це призвело до зупинки руху як на виїзд з України, так і на в'їзд у Польщу.

 
Коментарі (0)