ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУкраїнські міста готують до житлово-комунальних інвестицій

Українські міста готують до житлово-комунальних інвестицій

ЖКГ робить крок на зустріч до участі у проектах Світового банку. Зокрема, українські міста готують до впровадження нових інвестиційних програм.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Центр соціальних та інформаційних технологій «Соціальна перспектива» уклали контракт щодо розроблення стратегії комунікацій для міст-учасників проекту підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства. 

Передбачається, що «Соціальна перспектива» розробить стратегію комунікацій, адаптовану для кожного міста – учасника проекту, а також план її впровадження з конкретними заходами з комунікації та інформаційною кампанією. 

Фінансування контракту щодо розроблення стратегії комунікацій фінансується за рахунок коштів Гранту Фонду чистих технологій (ФЧТ), наданих через Світовий банк.
 
Комунікативна стратегія покликана підвищити спроможність місцевих органів влади міст-учасників проекту здійснювати контроль впровадження проектів енергоефективності в рамках проекту і підвищення обізнаності споживачів для полегшення моніторингу за якістю надавання послуг. 
 
Нагадаємо, проект підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України – інвестиційний проект Світового банку, реалізація якого розпочнеться в 2014 році. Його учасниками стали комунальні підприємства теплопостачання 6 міст України - Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Миколаїв, Харків та Херсон. Розмір інвестицій, які передбачається залучити в рамках проекту орієнтовно складе 350 млн. дол. США.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у ЖКГ ведеться робота щодо впровадження нових інвестиційних проектів. Зокрема, наразі урядом ініційовано низку нових проектів, які передбачають залучення іноземних коштів.
 
Коментарі (0)