ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкраїнські ТЕС поповнилися вугіллям

Українські ТЕС поповнилися вугіллям

Склади ТЕС поповнилися вугіллям: запаси твердого палива на електростанціях збільшилися майже на 9%.

Запаси вугілля на складах електростанцій станом на 8 грудня 2014 року збільшилися на 8,8% до 1,5 млрд т. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укренерго». При цьому запаси мазуту становили 113,61 тис. тонн.

Як зазначається, 8 грудня при температурі -1,1⁰С покриття електроспоживання в Об’єднаній енергетичній системі України забезпечували АЕС, ТЕС, ТЕЦ, ГЕС, ГАЕС, НДЕ, при цьому в роботі знаходились 41 вугільний енергоблок і один корпус та один газомазутний блок ТЕС генеруючих компаній потужністю 8243 МВт.
 
«В аварійних ремонтах на максимум електроспоживання знаходилися 26  енергоблоків сумарною потужністю 6157 МВт в тому числі по дефіциту вугілля  знаходилися 18 одиниць обладнання потужністю 4244 МВт», - йдеться у повідомленні.
 
Згідно з повідомленням, 4 електростанції (Зміївська, Криворізька, Вуглегірська та Придніпровська ТЕС) через дефіцит вугілля працюють складом обладнання нижче мінімально-допустимого.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», колектив «Укрінтеренерго» обурений: розслідування Генпрокуратури у порушеній кримінальній справі щодо закупівлі неякісного вугілля з ПАР неприпустиме, адже закуплене тверде паливо належної якості.
 
Коментарі (0)