ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУкраїнські водоканали отримали нові тарифи

Українські водоканали отримали нові тарифи

Нацкомпослуг змінила тарифи для українських водоканалів. Нові зміни будуть чинними з 1 березня.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг встановила нові тарифи для українських водоканалів. Такі зміни не вплинуть населення, тому що тарифи встановлені для непобутових категорій споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Нацкомпослуг.

Так «Красноармійськводоканал» встановили тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 4,86 грн за 1 куб. м (без ПДВ);для інших споживачів (крім населення) – 7,90 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення:для бюджетних установ – 6,50 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 7,05 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Донецькміськводоканал» отримав такі тарифи: на централізоване водопостачання ля бюджетних установ – 4,89 грн за 1 куб. м (без ПДВ);для інших споживачів (крім населення) – 4,89 грн за 1 куб. м (без ПДВ). на централізоване водовідведення:для бюджетних установ – 3,18 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 3,18 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
В «Компанія «Луганськвода»  відтепер такі тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 8,32 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 8,32 грн за 1 куб. м (без ПДВ). на централізоване водовідведення для бюджетних установ – 7,22 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 7,22 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона» тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 5,62 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 6,39 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 4,76 грн за 1 куб. м (без ПДВ), для інших споживачів (крім населення) – 4,94 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Павлоградське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Павлоградської міської ради отримало тарифи на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 12,14 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 12,14 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 9,42 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 9,42 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Міськтепловоденергія» м. Кам’янець-Подільський отримало тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 5,03 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 5,03 грн за 1 куб. м (без ПДВ).  На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 4,41 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 4,41 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Львівводоканал» має тарифи: на централізоване водопостачання:для бюджетних установ – 4,48 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 4,48 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 2,83 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 2,83 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Водотеплосервіс» Калуської міської ради отримав тарифи на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 9,20 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 9,20 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 5,13 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 5,13 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Івано-Франківськводоекотехпром» одержав тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 3,28 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 3,28 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення для бюджетних установ – 4,49 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 4,49 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Броваритепловодоенергія» тарифи на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 3,74 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 4,16 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 4,55 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 4,61 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Жовтоводський водоканал» Дніпропетровської обласної ради» має тарифи: на централізоване водопостачання для бюджетних установ – 7,71 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 7,71 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 7,61 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 7,61 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
Ізюмському комунальному виробничому водопровідно-каналізаційному підприємству встановили тарифи: на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 5,52 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 6,60 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 8,88 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 10,09 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Фастівводоканал» має тарифи: на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 6,30 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 6,30 грн за 1 куб. м (без ПДВ).  На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 8,22 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 8,22 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Котовськводоканал» отримав тарифи: на централізоване водопостачання: для бюджетних установ – 11,78 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 14,20 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 10,44 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 13,62 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
«Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода» одержало тарифи: на централізоване водопостачання:для бюджетних установ – 5,48 грн за 1 куб. м (без ПДВ);для інших споживачів (крім населення) – 5,48 грн за 1 куб. м (без ПДВ). На централізоване водовідведення: для бюджетних установ – 3,08 грн за 1 куб. м (без ПДВ); для інших споживачів (крім населення) – 3,08 грн за 1 куб. м (без ПДВ).
 
Постанови щодо змін в тарифах набирають чинності з 1 березня.
 
Як раніше повідомляла "Україна Комунальна", Компанія «Вода Донбаса» підвищила тариф для споживачів, зокрема, для донецького «Міськводоканалу» майже на 50%. А саме: з 1 березня ціна виросте на 47 копійок, – до 1,47. 
 
Коментарі (0)