ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУкраїнські зелені стартапи можуть отримати західні гранти

Українські зелені стартапи можуть отримати західні гранти

Весь червень українські підприємці можуть подавати заявки на участь в найбільшому в світі конкурсі «зелених» бізнес-ідей

Весь червень українські підприємці можуть подавати заявки на участь в найбільшому в світі конкурсі «зелених» бізнес-ідей.

Українських підприємців, стартаперів та винахідників запрошують на найбільший в світі конкурс «зелених» бізнес-ідей, який щорічно допомагає кліматичним інноваторам втілювати ідеї в реальний бізнес, повідомляє Delo.ua.

В конкурсі можуть брати участь команди та компанії, які:

почали власний бізнес менше року тому;

ще не отримують стабільний прибуток від «зеленої» бізнес-ідеї, з якою подаються на конкурс;

залучили сумарно не більше 200 000 євро інвестицій;

ще не почали комерційну реалізацію своїх продуктів, рішень.

Greencubator проводить прийом заявок для українських команд до 2 липня включно. Вже 23-24 липня в Києві пройде тренувальний буткемп, в рамках національного етапу конкурсу ClimateLaunchpad. Фінал для українських команд заплановано на вересень, місце проведення - Івано-Франківськ.

Переможці, які будуть визначені конкурсною комісією, отримають від 2500 до 10 000 євро та шанс потрапити на найбільший в Європі кліматичний акселератор Climate-KIC.

Два переможця відправляться представляти Україну на міжнародному Grand Final в Баку, в листопаді 2019 року, де будуть змагатися з учасниками з 45 країн світу.

Стартапи з України, які брали участь в ClimateLaunchpad, стверджують, що перемога або грошова нагорода - далеко не головне, що дає «зелений» міжнародний конкурс.

«Участь у конкурсі – це безцінний досвід та саме та можливість, яку, на жаль, поки досить важко отримати в Україні. І, мабуть, найцінніше - спілкування з однодумцями і практиками», - зазначив засновник стартапу UGrid, переможець національного фіналу в Україні 2018 року Павло Репало.

За словами засновниці стартапу Stock-Factory Марини Сергієнко, переможниці Global Grand Final 2018 року в категорії «Системи прийняття рішень і фінанси», участь у конкурсі дала можливість глибше зануритися в тему, переосмислити фінансові інструменти, ринок, власні переваги і недоліки.Дедлайн – 2 липня 2019 року.

Мрієте відкрити власну справу? Але не знаєте з чого розпочати? До вашої уваги багато цікавих бізнес-ідей, які ви з легкістю зможете втілити у життя.

 
Коментарі (0)