ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнське метро може спалахнути будь-якої миті

Українське метро може спалахнути будь-якої миті

Стан підземних споруд Київського метрополітену викликає занепокоєння. Аналогічні проблеми з недотримання правил пожежної безпеки існують в метрополітенах Харкова та Дніпропетровська

Стан підземних споруд Київського метрополітену викликає занепокоєння. Підприємство тривалий час не виконує декілька цільових програм КМДА, спрямованих на посилення протипожежного захисту об'єктів, та вимоги будівельних норм. Аналогічні проблеми з недотримання правил пожежної безпеки існують в метрополітенах Харкова та Дніпропетровська.

Про це під час прес-конференції повідомив журналістам директор Департаменту пожежної безпеки Держтехногенбезпеки Михайло Байтала, інформує прес-служба відомства.

«Ми, як наглядовий орган, контролюватимемо процес усунення недоліків, щоб до червня можна було з упевненістю говорити про повну безпеку цих об’єктів», - наголосив Михайло Байтала.

Зі свого боку, представники КП «Київський метрополітен» визнали, що заходи з забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об'єктах виконуються не в повному обсязі. За словами співробітників метрополітену, це відбувається через брак фінансування. При цьому вони запевнили, що протягом найкоротших термінів ситуація буде виправлена. Зокрема, цьому посприяє наближення термінів проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу.

 

Ольга Гальчинська 

 
Коментарі (0)