ГоловнаВибір редакціїЖитлоУкраїнським військовим обіцяють кілька тисяч квартир

Українським військовим обіцяють кілька тисяч квартир

Уряд планує виділити на забезпечення військовослужбовців житлом більше 1 млрд грн. На цю суму влада обіцяє придбати більше 3 тис квартир.

Влада обіцяє придбати понад 3 тис. квартир для військовослужбовців Збройних Сил України. На це в Державному бюджету передбачено 1,14 млрд грн. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

Відтак, 1300 житл придбають на умовах пайової участі на вторинному ринку та конкурсних засадах в регіонах України, ще 894 квартири – за рахунок продовження та завершення будівництва 11 житлових будинків, 587 квартир – за рахунок здійснення реконструкції будівель та споруд під житлові будинки.

«На сьогодні у Кривому Розі завершено реконструкцію першої черги 100-квартирного житлового комплексу. 50 квартир вже готові до заселення військовослужбовців Збройних Сил», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд має намір будувати житло для здачі в оренду. Реалізація проекту розпочнеться через кілька місяців, а перші будинки можуть з’явитися вже через півтора роки.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)