ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ «Укравтодорі» відзвітували про ямковий ремонт

В «Укравтодорі» відзвітували про ямковий ремонт

«Укравтодор» відзвітував про виконання робіт з ліквідації ямковості у минулому році. За інформацією відомства, найактивніше дорожники працювали на Дніпропетровщині, Вінниччині та Чернігівщині.

Протягом 2014 року дорожники ліквідували понад 3,1 млн кв. м ямковості. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укравтодору».

За даними «Укравтодору», найактивніше дорожники працювали на Дніпропетровщині, Вінниччині та Чернігівщині, де протягом 12 місяців усунули понад 90% виявлених деформацій дорожнього покриття. Трохи менші показники, а саме 80-86%, в Хмельницькій, Кіровоградській, Запорізькій, Волинській, Черкаській, Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській, Херсонській та Полтавській областях.
 
Найбільший залишок ямковості, а саме 57-60%, станом на кінець 2014 року зафіксовано в Одеському, Львівському та Івано-Франківському регіонах.
 
«Загалом минулого року по всій території України було відремонтовано ямковим ремонтом лише 66% від всієї площі ураження, адже, за даними Служб автомобільних доріг, протягом 2014 року деформацій зазнало покриття автомобільних доріг протяжністю понад 53 тис. км, загальною площею 4,8 млн кв. м», – йдеться в повідомленні «Укравтодору».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Укравтодорі» відзвітували про роботу дорожників у січні 2015 року. Кажуть, активно попрацювати по всій Україні не вдалося, причини цьому бойові дії на Донбасі, погода та нестача ресурсів.
 
Коментарі (0)