ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУкраїнську ГТС назвали найнадійнішою в світі

Українську ГТС назвали найнадійнішою в світі

Українська ГТС найбільш сучасна і надійна. Вона не потребує реконструкції, лише невеликої модернізації. До того ж, це не потребує значного фінансування.

Українська газотранспортна система найсучасніша і найнадійніша в світі. Таку думку висловив голова наглядової ради ПАТ «Київенерго» Іван Плачков, передає «Обозреватель».

«Сьогодні газотранспортна система одна з найбільш сучасних, найбільш надійних і найбільш ефективних. Вона не потребує масштабної реконструкції - вона потребує ремонту, вона потребує модернізації, яка не коштує таких великих грошей. І вона вимагає того, щоб встановити прилади обліку на українській стороні на кордоні Україна-Росія. І вона буде працювати ще дуже довго», - сказав експерт. Пан Плачков також заявив, що не вірить в ідею консорціуму з управління українською ГТС. Він уточнив: Росії потрібна сама ГТС, а не участь у консорціумі щодо її управління.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Україна може розраховувати на європейські інвестиції в модернізацію своєї ГТС лише за умови реструктуризації НАК «Нафтогаз». Таку думку висловив експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут.
 
Коментарі (0)