ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкравтодор почав ремонт доріг на 34 об’єктах в 14 областях України

Укравтодор почав ремонт доріг на 34 об’єктах в 14 областях України

Розпочато роботи на 34 дорожніх об’єктах у 14 областях України. Рекордно ранній старт зумовлено сприятливими для дорожніх робіт погодними умовами
Укравтодор почав ремонт доріг на 34 об’єктах в 14 областях України, про це повідомила пресслужба Укравтодору.
 
"Станом на сьогодні розпочато роботи на 34 дорожніх об’єктах у 14 областях України. Рекордно ранній старт зумовлено сприятливими для дорожніх робіт погодними умовами", - йдеться у повідомленні.
 
Також зазначається, що причиною раннього старту робіт є значний обсяг проведених підготовчих робіт та розроблена проектна документація і проведені торги.
 
"Сприятливі погодні умови дозволяють нам розпочати дорожній сезон, фактично, взимку. В 14 областях стартували роботи з будівництва та реконструкції, капітального та середнього ремонту. В усіх регіонах оголошені тендери на виконання Дорожньої стратегії-2020. Додатково у березні очікуємо перші кредити від державних банків. У сумі це все є запорукою успішного втілення амбітних планів Укравтодору на 2020", — зазначив голова Укравтодору Олександр Кубраков.
 

Вже почалось будівництво ділянок доріг Київ-Чоп, Київ-Знам’янка, Київ-Одеса, дороги Стрий-Кропивницький, Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, ділянок дороги Мукачеве-Львів, Львів-Ужгород, Лубни-Полтава, Суми-Полтава та інших. 

 
Коментарі (0)