ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Укравтодор» у майже повній готовності до зими

«Укравтодор» у майже повній готовності до зими

«Укравтодор» заявляє про майже повну готовність до зимового періоду. Дорожньо-експлуатаційні підприємства вже забезпечені піскосумішшю.

«Укравтодор» готовий до зимового періоду на 90%. Про це заявив заступник голови корпорації Олександр Харченко, - повідомляє «РБК-Україна».

«Щодо підготовки дорожніх організацій до зимового періоду, то комплекс підготовки заходів, який виконується «Укравтодором» з метою забезпечення сталого функціонування дорожнього комплексу в осінньо-зимовий період, на сьогоднішній день майже завершено… Ми готові на 90%», – заявив пан Харченко.

З його слів, із запланованих на весь зимовий період 1,15 млн т піску дорожньо-експлуатаційні підприємства вже мають 1,4 млн т. На сьогодні заготовлено 125,6 тис. т технічної солі.

Олександр Харченко зазначив, що вздовж автомобільних доріг загального користування в Україні функціонує 869 майданчиків для тимчасового відстою автотранспорту та відпочинку учасників дорожнього руху під час обмеження руху у разі виникнення несприятливих погодних умов.

Також, як зазначив заступник голови «Укравтодору», вже підготовлені 6,2 тис. одиниць техніки з 6,7 тис. запланованих.

 
Коментарі (0)