ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укравтодор» витратить понад 14 млн грн на дослідження

«Укравтодор» витратить понад 14 млн грн на дослідження

«Укравтодор» витратить понад 14 млн грн на науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи. Найбільша частка з цих коштів піде на з'ясування, яким чином можна уникнути дефектів дорожніх конструкцій.

Державне агентство автомобільних доріг уклало угоди на виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт на суму 14,3 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Більшість замовлень дісталося держпідприємствам, а також університетам.

Найдорожчим, вартістю 2,45 млн грн, стане дослідження впливу якості виконання дорожніх робіт на забезпечення функціонування мережі автомобільних доріг та розробка пропозиції щодо проведення заходів для попередження виникнення дефектів дорожніх конструкцій та штучних споруд.

«На основі натурних випробувань та лабораторних досліджень провести багатокритеріальний аналіз якості виконання робіт на об’єктах будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг і штучних споруд. Враховуючи результати досліджень та багаторічний досвід, підготувати звіт, в якому будуть викладені основні вимоги щодо проведення оперативних заходів для попередження виникнення дефектів дорожніх конструкцій та штучних споруд», – йдеться у техзавданні.

Підрядником обрано держпідприємство «Дорцентр». На виконання дослідження дано час з дня укладання договору до 31 грудня 2015 року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, укравтодорівці відзвітували, що дороги загального користування, вздовж яких розташовані навчальні заклади, до навчального року готові. Щоправда, рівень підготовки набагато нижчий ніж у попередні роки.

 
Коментарі (0)