ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкравтодор візметься за магістральні траси

Укравтодор візметься за магістральні траси

Укравтодор визначився з планом робіт на поточний рік. Серед них як завершення будівництва, так і відновлення пошкоджених доріг.

Експерти Державного агентства автомобільних доріг України визначили пріоритети у плані ремонтно-будівельних робіт на 2014 рік. Серед них: розвиток мережі регіональних та місцевих доріг, завершення основних об’єктів будівництва, розбудова доріг державного значення, а також розрахунок з підрядними організаціями за роботи минулих років. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.
 
Так, першочерговими для завершення будівництва, з огляду на соціальну важливість, були визначені автотранспортна магістраль через р. Дніпро в м. Запоріжжя, а також обходи міст Дніпропетровська, Донецька, Севастополя.
 
Пріоритетними ж для подальшої розбудови залишилися автомобільні дороги загального користування державного значення, що співпадають з міжнародними та національними транспортними коридорами – такі як М-03 Київ-Харків-Довжанський, М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине та М-05 Київ-Одеса.
 
Крім того, цьогоріч особливу увагу дорожники планують приділити мережі доріг у Західних областях України, а саме – завершити ремонтно-будівельні роботи на об’єктах, що зазнали руйнувань внаслідок повеней у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у 2014 році уряд планує побудувати і відремонтувати великий обсяг доріг. У розвиток і відновлення інфраструктури обіцяють спрямувати не менше 10 млрд грн.

 
Коментарі (0)