ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укравтодор» забезпечив проїзд дорогами загального користування

«Укравтодор» забезпечив проїзд дорогами загального користування

«Укравтодор» забезпечив проїзд без ускладнень майже на всіх автошляхах країни. Однак, на дорозі Київ-Одеса, спостерігаються ускладнення руху через погодні умови.

«Укравтодор» повідомляє про забезпечення проїзду основними автомобільними дорогами в необхідному обсязі. Зокрема, проїзд без ускладнень здійснюється у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській і Чернігівській областях. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Винятком є деякі автомобільні дороги в межах Київщини, де сильні снігові замети сягали 12-21 см на грунті та 1-3 см – на дорожньому покритті.

«Через неготовність до стрімкого погіршення погодних умов, великовагові транспортні засоби, що у переважній більшості й досі обладнані шосейною літньою гумою, утворили скупчення на підйомах автомобільних доріг М-05 Київ-Одеса  та інших дорогах з підйомами», – сказав начальник управління експлуатаційного утримання та безпеки руху «Укравтодору» Олег Федоренко.

Так, для розчищення та обробки дорожнього покриття на автомобільних дорогах загального користування вищевказаних регіонів задіяно понад 1800 дорожників і 1300 одиниць дорожньої техніки.  

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, погіршення погодних умов не вплинуло на графік курсування потягів. Наразі, залізничники активно очищують колії від снігових заметів для забезпечення подальшого руху залізничними коліями.

 
Коментарі (0)