ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУкрдержреєстр відкриває ще одне відділення

Укрдержреєстр відкриває ще одне відділення

У Києві працюватиме півдесятка підрозділів з реєстрації нерухомості . П’яте відділення, яке відкривається завтра, стане першим в столиці, де працюватиме електронна система керування чергою.

21 серпня 2013 року о 15.00 у столиці  в приміщенні Бюро технічної інвентаризації за адресою вул. Трьохсвятительська, 4-в відкриється п’ятий підрозділ реєстраційної служби Головного управління юстиції в місті Києві, де здійснюється реєстрація речових прав на нерухоме майно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, у новому приміщенні,  працюватимуть п’ять вікон для роботи із громадянами, у двох із них здійснюється прийом документів для отримання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, у трьох – проводиться реєстрація речових прав на нерухомість.

Також п’яте відділення стане першим в столиці, де працюватиме електронна система керування чергою. Нове відділення реєстраційної служби працюватиме з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00 та у п’ятницю з 9.00 до 16.45.
 
Нагадаємо, з початку року (станом на 18 серпня) в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно зареєстровано майже 180 тис. заяв та запитів в місті Києві, з них майже 60% або 104428 – нотаріусами. Задоволено 16437 заяв та запитів або 97% від розглянутих.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», в Укрдержреєстрі мають намір скоротити термін розгляду заяв на реєстрацію нерухомості. Для цього у відомстві замінюють старе програмне забезпечення та працюють над підвищенням кваліфікації фахівців.
 
 
Коментарі (0)