ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Укренерго» отримав нового главу

«Укренерго» отримав нового главу

На сайті компанії Укренерго заявили про те, що за підсумками конкурсу Наглядовою радою Укренерго головою правління був призначений Володимир Кудрицький

 

На сайті компанії Укренерго заявили про те, що за підсумками конкурсу Наглядовою радою Укренерго головою правління був призначений Володимир Кудрицький.

Відомо, що Кудрицький займав посаду в.о. глави компанії з лютого 2020 року.

Як сказано в повідомленні, новий глава правління задовольнив всі вимоги до претендента, затверджені наглядовою радою ще в кінці 2019 року. Слід зазначити, що конкурсний відбір проводила міжнародна компанія-консультант.

З 2016 Кудрицький працював в Укренерго заступником директора з інвестицій. З 2019 року він зайняв посаду першого заступника голови правління, а з лютого цього ж року - виконував обов'язки керівника компанії.

Нагадаємо, що колишній член наглядової ради НЕК «Укренерго» закликав розслідувати потенційний конфлікт інтересів в частині укладення підрядів у колишнього керівництва компанії напередодні прийняття рішення про призначення голови правління системного оператора. Про це він заявив в ході прес-конференції.

Раніше повідомлялося, що 16 липня в Парижі Арбітражний суд почав розгляд справи про незаконне захоплення Російською Федерацією інфраструктурних об'єктів НЕК «Укренерго» на території АР Крим. Таку інформацію надали в прес-службі «Укренерго».

 

 
Коментарі (0)