ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Укренерго» підвищила обсяг відключень електрики

«Укренерго» підвищила обсяг відключень електрики

«НЕК «Укренерго» збільшила добовий об`єм обмеження електроенергії. Таке рішення прийнято через дисбаланс у енергетичній системі України.

«НЕК «Укренерго» сьогодні ввела нові графіки аварійних відключень. Зокрема, відключатимуть електроенергію з 8:00 до 11:00 та з 16:00 до 22:00. Зокрема, через низьку ефективність обмежень потужностей компанія прийгяла рішення проводити аварійні відключення в обсязі 3119МВт на добу.Про це повідомляє прес-служба «Укренерго».

«Через низьку ефективність введених графіків обмеження потужності,  ДП «НЕК «Укренерго» надало команду на застосування графіків аварійних відключень в обсязі 3119 МВт – на величину дисбалансу потужності в ОЕС України», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що вчора Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив про перевірки законності аварійних відключень електроенергії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українців знову підстерігають відключення електроенергії. Хоча кілька днів тому Міністр енергетики та вугільної промисловості запевняв, що графіки обмеження потужностей будуть припинені.

 
Коментарі (0)