ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкргідроенерго отримало 3 мільярди гривень прибутку

Укргідроенерго отримало 3 мільярди гривень прибутку

ЗАТ «Укргідроенерго» опублікувало фінансову звітність за 9 місяців 2020 року - чистий прибуток компанії склав 2 960,7 млн ​​грн.

 

ЗАТ «Укргідроенерго» опублікувало фінансову звітність за 9 місяців 2020 року - чистий прибуток компанії склав 2 960,7 млн ​​грн.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) товариства за 9 місяців 2020 року склав 9 528,9 млн грн, а чистий фінансовий результат - 2 906,7 млн ​​грн.

За підсумками роботи 9 місяців 2020 року «Укргідноенерго» сплатило у повному обсязі свої зобов'язання в бюджети всіх рівнів - 2 845,2 млн. Грн, в тому числі дивідендів на державну часту акцій - 966,8 млн. Грн.

«Аналіз фінансових показників ЗАТ« Укргідроенерго »за останні роки підтверджує стабільний фінансовий стан і позитивну динаміку розвитку підприємства» - додали в компанії.

Раніше повідомлялося, що Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг ВРУ затвердила стратегію розвитку «Укргідроенерго» і підтримав необхідність розвитку балансують потужностей української гідроенергетики.

Також повідомлялося, що в Кабінеті міністрів всерйоз обговорюють ідею перепідпорядкування «Укргідроенерго» від Міністерства енергетики безпосередньо уряду.

 

 

 
Коментарі (0)