ГоловнаПодіїУкрпошта готова безкоштовно доставити освячені паски додому

Укрпошта готова безкоштовно доставити освячені паски додому

Укрпошта готова безкоштовно доставити освячені паски додому. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
Укрпошта готова безкоштовно доставити освячені паски додому. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі.
 
"Великодню карантин не завадить! Освячена пасочка уже з понеділка наступного тижня вирушить до найбільш віддалених куточків України. Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна на сайті Укрпошти або через контакт-центр до 12 квітня включно. А листоноші чи кур'єри приноситимуть паски додому з 13 по 17 квітня в залежності від дати замовлення та населеного пункту", - написав Владислав Криклій.
 
Зі слів міністра, він звернувся до предстоятелів ПЦУ Митрополита Епіфанія та УГКЦ Блаженнішого Святослава за благословенням та освяченням пасхальних хлібів для всіх тих українців, хто дотримується заходів карантину і проведе Великдень вдома.
 

У Мінінфраструктури додали, що Укрпошта разом з партнером Київським хлібозаводом пропонує, не ризикуючи здоров’ям, замовити паску додому. "Ви можете придбати паски (300 грамів за 30 грн, 500 грамів – за 50 грн), а Укрпошта безкоштовно їх доставить". 

 

 
Коментарі (0)