ГоловнаНовини ЖКГПодіїУкрпошта не буде підвищувати тарифи на доставку міжнародних відправлень

Укрпошта не буде підвищувати тарифи на доставку міжнародних відправлень

Національний поштовий оператор "Укрпошта" не планує підвищувати тарифи на доставку міжнародних відправлень.
"Укрпошта" прийняла рішення не припиняти відправку з України, а також не змінювати тарифи, незважаючи на зростаючі витрати", - написав генеральний директор" Укрпошти "Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook в неділю.
 
За словами гендиректора "Укрпошти", витрати на транспортування пошти в країну призначення виросли в 2-3 рази, проте "Укрпошта" прийняла рішення не вводити додаткові надбавки за доставку, а також не скасовувати дію програми лояльності для експортерів.
 
"Все знижки будуть збережені. Ці десятки мільйонів гривень - це наш внесок у підтримку малого і середнього бізнесу, робота якого залежить від стабільної доставки "Укрпошти", - заявив він.
 
За словами Смілянського, сьогодні поштові вантажі йдуть з 1-3 перевантаженнями в транзитних хабах, а терміни транзиту між митницями України і країн призначення можуть становити від двох днів до двох, а іноді і до чотирьох тижнів.
 
Компанія також розмістила на своєму сайті офіційний лист для допомоги бізнесу в поясненні клієнтам проблем з термінами доставки.
 
Коментарі (0)