ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрпошта» озброює своїх листонош пістолетами

«Укрпошта» озброює своїх листонош пістолетами

Для проекту пересувних відділень керівництво «Укрпошти» вирішило придбати 400 пістолетів, які будуть видані водіям-супровідникам

Для проекту пересувних відділень керівництво «Укрпошти» вирішило придбати 400 пістолетів, які будуть видані водіям-супровідникам. Про це повідомила прес-служба компанії.

Відомо, що закупівля зброї проведена для 6 областей, де планується більше 500 маршрутів пересувних відділень. У керівництві компанії заявляють, що користуватися пістолетами будуть водії виключно для захисту матеріальних та грошових коштів.

Слід зазначити, що перед видачею зброї, всі співробітники будуть проходити медичне обстеження з обов'язковим відвідуванням психіатра, а також повинні отримати допуск у дільничного. Крім цього, водії-супровідники пройдуть курс навчання з поводження зі зброєю і здадуть кваліфікаційний іспит.

Прес-служба «Укрпошти» заявила, що тендер на придбання пістолетів провели через систему електронних закупівель Prozorro. За допомогою цієї ж системи планується ще закупівля 500 бронежилетів для співробітників.

Раніше повідомлялося, що «Укрпошта» відновлює міжнародну доставку пасажирськими рейсами. Компанії Lufthansa і KLM вже перевозять пошту.

«Завдяки поступовому відновленню регулярного авіасполучення Укрпошта почала доставку відправлень прямими пасажирськими рейсами авіакомпаній. Першими на цьому тижні стали - Lufthansa і KLM »- заявили в« Укрпошті ».

Нагадаємо, що за результатами 2019 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Укрпошта» виплатила 202,7 млн ​​гривень до державного бюджету. Це стало найбільшою сумою відрахувань в казну за весь час існування компанії.

 

 
Коментарі (0)