ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Укрпошта» підвищить тарифи на основні послуги

«Укрпошта» підвищить тарифи на основні послуги

Наступного року можуть зрости тарифи на універсальні поштові послуги державної компанії "Укрпошта"

Наступного року можуть зрости тарифи на універсальні поштові послуги державної компанії "Укрпошта".

"По-перше, це ще не точно, тому що не заюстовано (не затверджено Мін'юстом). По-друге, підвищення буде незначне і не зараз - на 10-15% від 2020 року. Це прогнозований відсоток зростання мінімальної зарплати. А зарплатний фонд виробничого персоналу "Укрпошти", як ви знаєте, складає 70% усіх витрат. Тому маємо реагувати на політику держави, щоб зберігати робочі місця і не порушувати норми законодавства", - написав у Facebook керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він обіцяє підвищити якість доставки, яка нині сильно кульгає. Скажімо, у селах відділення або вже закриті, або ж працюють лише по кілька разів на тиждень.

"Навіть після підвищення тарифів "Укрпошта" все одно лишатиметься одним з найдоступніших операторів поштово-логістичних послуг з нормальною доставкою і нормальною ціною. Якість ми, до речі, теж підвищуємо. За оцінками "таємного покупця" від початку 2018 року ваша готовність рекомендувати "Укрпошту" зросла на 50%", - переконує Смілянський.

Як повідомлялось раніше, "Укрпошта" планує підвищити тарифи для редакцій на приймання та доставку друкованої періодики на 12-15%. Нові ціни мають почати діяти вже цієї осені – на передплату на 2020 рік. У Національній спілці журналістів такий крок назвали свідомим знищенням друкованої преси. 

 

 
Коментарі (0)