ГоловнаНовини ЖКГПодії«Укрпошта» підвищить тарифи на універсальні послуги в середньому на 49,4%

«Укрпошта» підвищить тарифи на універсальні послуги в середньому на 49,4%

Було проведено засідання робочої групи по розробці граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку, на якій профспілки і роботодавці, які є сторонами, підтримали пропозицію "Укрпошти" про підвищення граничних тарифів.
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), схвалила проект рішення Українського державного підприємства поштового зв'язку (УДППЗ) "Укрпошта" про збільшення граничних тарифів на пересилання поштових карток, листів, бандеролей та пересылки рекомендованих відправлень (поштових карток, листів, бандеролей) на 59,6% і пересылки посилок по Україні на 22,0%.
 
Як зазначається у повідомленні на веб-сайті НКРЗІ, таким чином, рівень підвищення тарифів у середньому складе 49,4%.
 
Згідно йому, було проведено засідання робочої групи по розробці граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку, на якій профспілки і роботодавці, які є сторонами, підтримали пропозицію "Укрпошти" про підвищення граничних тарифів.
 

Затверджене Комісією рішення у встановленому законодавством порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та набере чинності з дня його офіційного опублікування. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Лютого 2017 p. 00:19
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-----------------------------------------------------------------------------------------------------Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще напочатку 1992 року. В 1992 році купонокарбованець прирівняли до радянського рубля і з 1992 року по 1996 рік купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу: сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла і зараз вже наздоганяє швидкість знецінення купонокарбованця .