ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрпошта» продасть Головпоштамт в Києві через майдани

«Укрпошта» продасть Головпоштамт в Києві через майдани

"Укрпошта" планує продати будівлю Головпоштамту в центрі Києва за 1 млрд гривень

"Укрпошта" планує продати будівлю Головпоштамту в центрі Києва за 1 млрд гривень. На думку глави "Укрпошти" Ігоря Смілянського, головного офісу компанії, де працює понад тисячу осіб, не місце на Майдані Незалежності.

Про це KV стало відомо з повідомлення 24 каналу з посиланням на інтерв'ю глави "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

"Хрещатик, Майдан - місця, де проходять демонстрації, історичні події. Тоді блокується виробничий процес. Йому не місце в центрі Києва. Краще нехай це буде якийсь готель. А ось Укрпошта може сміливо працювати не в центрі", - розповів Ігор Смілянський і уточнив, що операційний зал може залишитися у "Укрпошти" як символ і візитка.

За словами Смілянського, на приведення будівлі в порядок необхідно 75 млн гривень, які краще витратити на нові автомобілі, відділення та інформатизацію.

Він зазначив, що до приходу нової команди компанія заробляла на оренді 10 млн гривень рік, а в 2019 році - вже 60 млн гривень.

Смілянський повідомив, що завдяки прийнятому в листопаді 2019 року закону "Укрпошта" отримала право продавати непрофільний майно, і за тиждень виручили за склади під Києвом і під Львовом 90 млн гривень.

"Наш головний сортувальний центр, через який проходить 60% пошти країни, розташований біля залізничного вокзалу. 15 тис. Квадратних метрів, 3 гектара землі", - розповів Смілянський, і уточнив, що новий сортувальний центр хочуть побудувати за межами столиці.

 

 
Коментарі (0)