ГоловнаНовини ЖКГПодії«Укрпошта» з нагоди 30-річчя компанії анонсувала клієнтам 30% знижки

«Укрпошта» з нагоди 30-річчя компанії анонсувала клієнтам 30% знижки

«Укрпошта» з нагоди 30-річчя компанії анонсувала клієнтам 30% знижки на доставку відправлень по Україні з 1 до 3 лютого, про це повідомила пресслужба «Укрпошти»
«Укрпошта» з нагоди 30-річчя компанії анонсувала клієнтам 30% знижки на доставку відправлень по Україні з 1 до 3 лютого, про це повідомила пресслужба «Укрпошти», пише "Україна Комунальна".
 
«Це ваше персональне запрошення на святкування дня народження «Укрпошти», яке триватиме три дні! Так-так, ви все правильно зрозуміли – з 1 до 3 лютого тішитимемо вас 30-відсотковою знижкою на доставку по Україні», – йдеться у повідомленні.
 
Пропозиція діятиме при оформленні відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» у відділеннях та онлайн (на сайті і в мобільному застосунку за згенерованим промокодом), а також при їх отриманні у момент оплати.
 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що «Укрпошта» відкриє 50 вантажних відділень в Україні до кінця року. З цією метою 13 відділень у Харкові, Одесі, Хмельницькому та Чернівцях, що розташовані на базарах, вже переформатовано у вантажні. А до кінця 2024 року планується відкриття ще 41 відділення в усіх обласних центрах. 

 
Коментарі (0)