ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Укртрансгаз» підтримує навколоопалювальні вихваляння

«Укртрансгаз» підтримує навколоопалювальні вихваляння

У підземних сховищах «Укртрансгазу» вже знаходиться майже 20 млрд куб. м. природного газу, що дозволяє говорити про вчасність настання опалювального сезону в Україні.

ДК «Укртрансгаз» завершила підготовку до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років. Виробничі філії компанії отримали паспорти готовності до зими, - інформує прес-служба «Укртрансгазу».

У підземних сховищах вже знаходиться майже 20 млрд куб. м. природного газу. У сезон закачування в 2012 році в газосховища закачано майже 12 млрд куб. м блакитного палива, яке дозволить Україні пройти опалювальний період.

Виконані всі 26 запланованих планово-попереджувальних робіт на загальну суму 590 млн грн. План перевиконано майже в 2 рази з ремонту: лінійної частини магістральних газопроводів «Союз», «Прогрес», технологічного обладнання та кабельних ліній електропередач.

«Успішне проведення планово-попереджувальних робіт і закачані обсяги природного газу дозволять вчасно розпочати опалювальний сезон», - зазначив головний інженер ДК «Укртрансгаз» Ігор Лохман.

 
Коментарі (0)