ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Укртрансгаз» початок обмеження газопостачання підконтрольних Фірташу

«Укртрансгаз» початок обмеження газопостачання підконтрольних Фірташу

ПАТ "Укртрансгаз" початок обмеження газопостачання підконтрольних Group DF Дмитра Фірташа ПАТ "Рівнеазот", ПРАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" і ПАТ "Азот"
ПАТ "Укртрансгаз" початок обмеження газопостачання підконтрольних Group DF Дмитра Фірташа ПАТ "Рівнеазот", ПРАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" і ПАТ "Азот" (Черкаси), повідомляє керівник прес-служби ПАТ "Укртрансгаз" Максим Белявський.
 
"Почали процедуру обмеження газопостачання для трьох хімічних підприємств: "Рівнеазот", "Черкасиазот", "Северодонецказот". Причина: заборгованість контрагентів і відсутність підтверджених обсягів газу в ГТС (газотранспортної системи)", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.
 
У керуючій компанії Ostchem, яка координує роботу підприємств азотної хімії, належать Group DF, заявили, що сформована ситуація не позначиться на посівний.
 
"Заводи Ostchem повністю виконують і виконають у посівну 2017 всі зобов'язання перед покупцями продукції, у нас достатні запаси готової продукції на наших складах. Відвантаження продукції – мінеральних добрив – йде за планом", – відзначили в компанії.
 

Ostchem консолідує активи азотної хімії і містить у собі підприємства по виробництву азотних добрив ПАТ "Азот" (Черкаси), ПАТ "Рівнеазот", ПРАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" (Луганська обл.) і ПАТ "Концерн Стирол". 

 
Коментарі (0)