ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниці» призначили нового очільника

«Укрзалізниці» призначили нового очільника

В «Укрзалізниці» відбулися кадрові зміни. Там призначили нового очільника. Він раніше вже обіймав керівні посади на підприємстві.

Кабінет Міністрів призначив нового генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Кабінету міністрів.

Очільником «Укрзалізниці» став Борис Остапюк. До речі, він і раніше обіймав керівні посади відомства. «У 2005 році Остапюк був призначений заступником генерального директора «Укрзалізниці», а 2006 року був звільнений з формулюванням «за грубе порушення трудових обов´язків». Тоді його звинувачували у введенні системи знижок на тарифи на перевезення вантажів експедиторської компанії, пов´язаної з представниками «БЮТ». У 2007 році Остапюк знову опинився замішаний в корупційному скандалі через надання приватній компанії «Інтертранс» максимальної знижки на перевезення серед усіх учасників галузі. У 2010 році Борис Остапюк був призначений на посаду начальника Донецької залізниці. Варто відзначити, що це призначення проводилося в екстреному порядку, з міркувань близькості до Кабміну, головою якого в той момент була Юлія Тимошенко. Такі зміни стали несподіванкою для працівників Донецької залізниці. З цієї посади Остапюк був звільнений через чотири місяці з формулюванням «за грубе порушення трудових обов´язків». Причиною стала невиплата заробітної плати колективу», – повідомляє видання «Коментарі».
 
Раніше очільником «Укрзалізниці» був Сергій Болоболін. 6 березня він звільнився з роботи. Пан Болоболін обіймав посаду генерального директора «Укрзалізниці» від 28 січня 2013 року.
 
Коментарі (0)