ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» економить вугілля на опаленні потягів

«Укрзалізниця» економить вугілля на опаленні потягів

Залізничники обладнали електроопаленням майже всі пасажирські поїзди. Це зекономить 20% вугілля порівняно з минулим роком.

«Укрзалізниця» обладнала електроопаленням понад 90% пасажирських поїздів. Таким чином залізничники зекономлять 20% вугілля порівняно з минулим роком Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«Для забезпечення зимових пасажирських перевезень з початку року залізничники підготували 3158 вагонів на загальну суму понад 400 млн грн. Наразі 90,2% пасажирських поїздів обладнані електроопаленням, що на 20% більше, ніж було в 2009 році», – повідомили в Департаменті пасажирських перевезень далекого сполучення.
 
Завдяки переобладнанню та модернізації систем опалення пасажирського рухомого складу «Укрзалізниця» зекономить 20% вугілля порівняно з минулим роком.
 
«Більшість пасажирських вагонів залишаються на комплексному опаленні, тобто при необхідності можна перейти на альтернативний метод – це ще один «ступінь захисту». Навіть в Європі ще не вигадали чогось кращого», – пояснив заступник начальника Департаменту Тарас Пасічник.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» має намір припинити пасажирські і вантажні перевезення на території, підконтрольній бойовикам. Потяги курсуватимуть лише до межі зони АТО. 
 
Коментарі (0)