ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» може розірвати співпрацю з російською колегою

«Укрзалізниця» може розірвати співпрацю з російською колегою

«Укрзалізниця» може розірвати співпрацю з РЗД у випадку, якщо останню буде запідозрено у допомозі терористам на тимчасово непідконтрольній українській владі території.

«Укрзалізниця» погрожує «Російським залізницям» припинити співпрацю, у випадку, якщо остання буде допомагати бойовикам на сході України. Про це сьогодні заявив в. о. генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України Максим Бланк, передає «Уніан».

«У випадку, якщо ми дізнаємося, що відбувається співпраця між бойовиками і РЗД, ми повністю відмовимося від будь-якої співпраці з ними», - сказав Бланк.

Крім цього, він також підкреслив, що наразі «Укрзалізниця» працює з РЗД у штатному режимі. Крім того, пан Бланк завірив, що РЗД не проводять переговорів із Кримською залізницею: «РЗД у цьому контексті зайняла політично нейтральну позицію і не є ані оператором, ані учасником залізничного сполучення із Кримом».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в умовах обмежених фінансових ресурсів «Укрзалізниця» вимушена переглянути розміри руху, зокрема змінити періодичність курсування поїздів і відмінити малонаселені та збиткові поїзди.

 
Коментарі (0)