ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відмінила низку поїздів

«Укрзалізниця» відмінила низку поїздів

Через нестачу коштів залізничники змушені відмінити низку потягів. В «Укрзалізниці» обіцяють забезпечити альтернативні перевезення іншими поїздами на їх маршрутах.

В умовах обмежених фінансових ресурсів «Укрзалізниця» вимушена переглянути розміри руху, зокрема змінити періодичність курсування поїздів і відмінити малонаселені та збиткові поїзди. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Для оптимізації витрат у пасажирському секторі буде відмінено шість пар поїздів, але на їх маршрутах забезпечуватимуться альтернативні перевезення іншими поїздами далекого сполучення, а також регіональними та приміськими поїздами», – йдеться в повідомленні.
 
Згідно з повідомленням, відміняються наступні поїзди:
 
- № 144/90 – 89/143 Кривий Ріг/Дніпропетровськ – Новоолексіївка. З Кривого Рогу та Дніпропетровська з 19 січня, з Новоолексіївки з 20 січня;
 
- № 28/27 Київ – Новоолексіївка. З Києва з 19 січня, з Новоолексіївки з 20 січня;
 
- № 259/260 Миколаїв – Львів. З Миколаєва з 19 січня, зі Львова з 20 січня;
 
- № 231/232 Дніпропетровськ – Івано-Франківськ. З Дніпропетровська з 21 січня, з Івано-Франківська з 22 січня;
 
- № 609/610 Харків – Лисичанськ. З Харкова та Лисичанська з 1 лютого;
 
- № 749/750 Київ – Тернопіль. З Києва з 1 лютого, з Тернополя з 2 лютого.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» й надалі забезпечуватиме пряме залізничне сполучення між Кременчуком та Львовом. Залізничники подовжать термін курсування додаткового поїзда між згаданими містами.
 
Коментарі (0)