ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця може знизити вартість квитка на поїзд Одеса – Перемишль

Укрзалізниця може знизити вартість квитка на поїзд Одеса – Перемишль

В Укрзалізниці розглянули можливість зниження вартості квитка в напрямку Одеса-Перемишль до 1066 грн замість 1300 грн.

 

"Укрзалізниця" розглядає можливість зниження вартості квитка на поїзд у напрямку Одеса-Перемишль до 1066 грн замість нинішніх 1300 грн.

Про це повідомляє УНІАН з посилання на заяву в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на прес-конференції, передає "Економічна правда".

"На сьогодні ми розглядаємо можливість зниження вартості квитка в напрямку Одеса-Перемишль до 1066 грн замість 1300 грн. Тобто до рівня вартості автобусних перевезень", - сказав він.

За словами Кравцова, нижче цієї ціни "Укрзалізниця" не знижуватиме, оскільки подорож залізницею на тривалу відстань комфортніша, ніж автобусом.

Нагадаємо, 2 грудня "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на міжнародні поїзди, що курсують до країн Європейського Союзу.

З 10 грудня "Укрзалізниця" запустить новий поїзд до Польщі сполученням Одеса – Перемишль.

В "Укрзалізниці" також анонсували про впровадження можливості покупки квитків онлайн на всі міжнародні поїзди за півтора місяці.

Днями УЗ оголосила ціни зі знижкою на потяги в 10 міст Європи.

Квитки можна придбати на потяги і безпересадочні вагони до Варшави, Відня, Будапешта, Вроцлав, Перемишль, Братиславу, Прагу, Кошице, Бухарест і Сучави.

Вартість проїзду в країни ЄС буде розраховуватися з урахуванням курсу євро на дату придбання квитка.

 
Коментарі (0)