ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» обіцяє більше пасажирських вагонів влітку

«Укрзалізниця» обіцяє більше пасажирських вагонів влітку

Українцям на літо «підженуть» кілька тисяч залізничних вагонів. Більша частина з них буде обладнана системами кондиціонування. Крім цього, в разі збільшення пасажиропотоку, буде також відкрито додаткові залізничні каси.

З наступного місяця залізниці України розпочнуть підготовку поїздів до літніх перевезень. Зокрема, планується поповнити рухомий склад 2934 вагонів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Відтак, 1279 вагонів будуть обладнані системами кондиціонування, інші – вентиляцією. Крім цього, в «Укрзалізниці» зазначають, що 88 вагонів вийдуть на маршрути після капітального ремонту.

«Також у разі збільшення пасажиропотоку на вокзалах відкриватимуть додаткові каси для оформлення проїзних документів у далекому та приміському сполученні», - йдеться в повідомленні.

Загалом, у цьому році залізничники планують витратити 96,2 тис. грн. на оновлення постільної білизни та з’ємних м’яких предметів інтер’єру.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна просить Литву подарувати списані потяги. Відповідне звернення Міністра інфраструктури України вже направлено литовським колегам.

 
Коментарі (0)