ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» передумала звільняти керівництво ПЗЗ

«Укрзалізниця» передумала звільняти керівництво ПЗЗ

Виконувач обов’язків директора «Укрзалізниці» відкликав накази щодо звільнення керівників Південно-Західної залізниці. Очільник відомства запевняє, що до них немає жодних претензій, хоча раніше їх підозрювали у зловживаннях.

Виконуючий обов'язки генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця» Максим Бланк відкликав накази щодо звільнення керівного складу Південно-Західної залізниці, передають «Українські новини».

«Мною відкликані всі накази по їх звільненню. Я хочу окремо пояснити по цим керівникам: претензій до керівного складу Південно-Західної залізниці немає. Це був вимушений юридичний крок, яким ми повинні були відповідати на появу заяв, які розміщувалися на сайті Південно-Західної залізниці, а також на появу так званих «зелених чоловічків», які видворили силою призначеного Кабміном Тягульського», - сказав пан Бланк.
 
Максим Бланк підкреслив відсутність будь-яких причин для звільнення керівного складу Південно-Західної залізниці і зазначив, що претензій у «Укрзалізниці» до керівного складу немає.
 
Нагадаємо, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк 4 березня відсторонив Олексія Кривопішина від виконання обов'язків начальника Південно-Західної залізниці та ініціював проведення службового розслідування стосовно керівництва магістралі.
 
Примітно, в Мінінфраструктури пояснили, що звільнення керівників ПЗЗ відбулось через підозри у можливих зловживаннях. Про це заявив заступник Міністра Володимир Омелян.
 
Коментарі (0)