ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» подбає про людей з обмеженими можливостями

«Укрзалізниця» подбає про людей з обмеженими можливостями

«Укрзалізниця» планує облаштувати вокзали та пасажирські потяги найбільшою кількістю інвалідних візків та підйомників за час незалежності країни. До кінця року буде придбано більше 200 інвалідних візків.

«Укрзалізниця» має намір  забезпечити вокзали та пасажирські поїзди рекордною кількістю інвалідних візків та підйомників за весь час незалежності України. Зокрема, до кінця року планується придбати 224 візки для людей з обмеженими можливостями до кінця року. Окрім того, на 18 вокзалах облаштують підйомники для посадки та висадки з вагону людей з особливими потребами. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалазниці».

Так, 14 візків вже отримали вокзали та станції Південної залізниці, по 2 візки – Придніпровська та Одеська, здійснюватиметься постачання і решти візків.

«Для переміщення по вагону маломобільних пасажирів Придніпровська залізниця отримала 27 візків, Південна залізниця – 11, решта надійде на інші залізниці за кілька днів  та у наступному році. Розпочато постачання підіймальних пристроїв до/з вагону маломобільних людей на Львівській залізниці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Криму призначили кілька потягів у напрямку кордону з материковою Україною. Такі заходи реалізовані кримськими залізничниками задля комфортного транспортного перевезення пасажирів.

 
Коментарі (0)