ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» поповнила залізничні маршрути

«Укрзалізниця» поповнила залізничні маршрути

Залізничники призначили два нових маршрути. Потяги сполучатимуть Черкаси та Кіровоград із столицею. Курсування поїзди розпочнуть в кінці березня.

«Укрзалізниця» призначить нові залізничні маршрути. З кінця березня два регіональні поїзди курсуватимуть сполученням Черкаси - Київ та Кіровоград – Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

З 29 березня через день (по непарних числах) буде курсувати потяг №788/787 Київ – Черкаси, який відправлятиметься зі столиці о 7:21 та прибуватиме у Черкаси об 11:15. У зворотному напрямку потяг вирушатиме о 16:00 та прибуватиме до Києва о 21:31. Зупинятися потяг буде на станціях Миронівка, Корсунь, Городище, Цвіткове та ім. Тараса Шевченка.

З 30 березня  (по парних числах) починає працювати поїзд № 790/789  сполученням Київ – Кіровоград. З Києва склад відходитиме о 7:21 та прибуватиме у Кіровоград о 13:20. Назад потяг відправлятиметься о 14:00 і приїздитиме у Київ о 21:31. Поїзд робитиме зупинки на станціях Миронівка, Корсунь, Городище, Цвіткове, Ім. Тараса Шевченка, Кам’янка, Фундукліївка та Знам’янка.

В «Укрзалізниці» зазначають, що маршрути пробні та запущені для вивчення пасажиропотоку.

Наразі між Києвом та Черкасами курсує транзитний поїзд № 147/148 Київ – Одеса, а між Києвом та Кіровоградом сполучення забезпечується завдяки безпересадковим вагонам  у складі поїзда № 76 Київ – Кривий Ріг.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» внесла зміни у залізничні квитки у зв'язку з переходом на літній час. Коректив також зазнали і графіки курсування пасажирських потягів.

 
Коментарі (0)