ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг до Великодня

«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг до Великодня

До великодніх свят «Укрзалізниця» призначила ще один додатковий поїзд – зі столиці в Чернівці. Ним зможуть скористатися також жителі Вінниці, Львова, Тернополя.

Для перевезення пасажирів під час великодніх свят «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд № 269/219 Київ – Чернівці. Загалом на даний період вже призначено 11 пар додаткових поїздів у найбільш популярних західному та південному напрямках. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

Так, поїзд № 269/219 Київ – Чернівці відправиться у рейс із Києва 9 та 10 квітня, у зворотному напрямку – 10 та 13 квітня.  У складі поїзда курсуватиме 18 вагонів – купейних і плацкартних.
 
Поїздом можуть скористатися також мешканці Козятина, Вінниці, Хмельницького, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ та Коломиї.
 
«Укрзалізниця» здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах.
 
Раніше повідомлялося, що  «Укрзалізниця» призначила 10 пар додаткових поїздів до великодніх свят.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» має намір відремонтувати більше 400 км залізничних колій до літа. Такі заходи допоможуть збільшити пропускну спроможність залізничних магістралей.
 
Коментарі (0)