ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники обіцяють відремонтувати колії до літа

Залізничники обіцяють відремонтувати колії до літа

«Укрзалізниця» має намір відремонтувати більше 400 км залізничних колій до літа. Такі заходи допоможуть збільшити пропускну спроможність залізничних магістралей.

«Укрзалізниця» планує відремонтувати 404,9 км залізничних колій до початку літніх перевезень. Це необхідно для збільшення пропускної спроможності  залізничних магістралей та забезпечення безпеки руху потягів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укразалізниці».

Відтак, на капітальний ремонт чекають 72 км колій, середній ремонт виконають на 188 км колій, комплексно-оздоровчий ремонт буде проведено більш як на 144 км залізничних шляхів. Крім цього, залізничники мають намір замінити близько 25 комплектів стрілочних переводів.

«Капітальний ремонт залізничних колій буде виконано на напрямках Стрілки-Ясениця, Рудки-Калинів Львівської залізниці; Одеса-Застава-1 – Одеса-Застава-2 Одеської залізниці; Фастів-Корнін, Бережесть-Товчаківський Південно-Західної залізниці; на станціях Максимівка, Приколотки, Радьківські Піски та Рубці Південної залізниці», - йдеться у повідомленні.

Середній та комплексно-оздоровчий ремонт та проведуть на  маршрутах поїздів сполученням Київ – Львів, Київ – Одеса, Київ – Дніпропетровськ та Київ – Харків.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українцям на літо «підженуть» кілька тисяч залізничних вагонів. Більша частина з них буде обладнана системами кондиціонування. Крім цього, в разі збільшення пасажиропотоку, буде також відкрито додаткові залізничні каси.

 
Коментарі (0)