ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг на захід

«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг на захід

На вихідні «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд з Києва до Івано-Франківська. Це пов’язано зі збільшенням пасажиропотоку. Поїздом зможуть скористатися також мешканці інших міст.

У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд № 269/219 Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«У рейс поїзд вирушить із Києва 23 січня о 22:23, а у зворотному напрямку – 25 січня о 20:00. Поїздом зможуть скористатися також мешканці Козятина, Вінниці, Хмельницького, Тернополя та Львова», – йдеться в повідомленні.
 
За інформацією прес-служби, поїзд курсуватиме у складі 18 вагонів (купе, плацкарт та люкс) – це 732 місця.
 
««Укрзалізниця» постійно здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди у найбільш популярних напрямках та включає додаткові вагони до графікових поїздів», – додали у компанії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в умовах обмежених фінансових ресурсів «Укрзалізниця» вимушена переглянути розміри руху, зокрема змінити періодичність курсування поїздів і відмінити малонаселені та збиткові поїзди.
 
Коментарі (0)