ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця продовжила строки повернення квитків на поїзди

Укрзалізниця продовжила строки повернення квитків на поїзди

Укрзалізниця подовжила строки повернення залізничних квитків - замість одного місяця, як було до цього, повернення буде здійснюватися протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного
Укрзалізниця подовжила строки повернення залізничних квитків - замість одного місяця, як було до цього, повернення буде здійснюватися протягом 90 діб для внутрішнього сполучення та 180 діб - для міжнародного, про це повідомила пресслужба компанії.
 
Звернення пасажирів до квиткових кас для проставлення відміток на проїзних документах (погашення квитка), не є обов’язковим.
 
Підставою для повернення коштів буде оригінал проїзного документа як з відміткою, так і без відмітки.
 
Квитки, придбані через інтернет, повертаються за діючою процедурою через онлайн-сервіси.
 
У разі, якщо кошти будуть повернені з вирахуванням комісії, її розмір буде також автоматично повернений пасажиру на карту окремим платежем.
 
Вартість проїзних документів за невикористані квитки на поїзди приміського сполучення, скасовані через введення карантину також відшкодовується у повному обсязі. Кошти за невикористані повністю або частково абонементні квитки можна повернути впродовж місяця з дати запланованого проїзду у приміських поїздах.
 
 
Нагадаємо, з 18 березня 2020 року введено обмеження на відвідування залізничних вокзалів.
 

Усі вокзали закриті для відвідувачів, працюють лише залізничні каси на повернення квитків. На вокзали запускаються одночасно групи людей – не більше 10 осіб. 

 
Коментарі (0)