ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» скасувала ряд потягів на схід

«Укрзалізниця» скасувала ряд потягів на схід

Залізничними продовжують корегувати рух потягів на сході. Такі заходи пов’язані з нестабільною ситуацією у східному регіоні та посиленням заходів безпеки на залізничному транспорті.

У русі приміських поїздів у східному регіоні сталися зміни. Такі заходи пов’язані з нестабільною ситуацією у східному регіоні та посиленням заходів безпеки на залізничному транспорті. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Зокрема, з 7 травня приміський поїзд № 6996 Донецьк – Слов’янськ – Красний Лиман – Ізюм курсуватиме до станції Горлівка за зміненим маршрутом через станцію Микитівка. Раніше поїзд курсував через станцію Слов’янськ. Зі станції Горлівка поїзд курсуватиме графіком приміського поїзда № 6248 Горлівка–Красний Лиман», – йдеться в повідомленні.
 
Окрім цього,  відмінено приміські поїзди № 6073 Микитівка – Дебальцеве – Красний Луч, № 6564/6562 Красний Луч – Антрацит, № 6508 Антрацит – Дебальцеве, № 6284 Горлівка – Слов’янськ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 5 травня «Укрзалізниця» змінила маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів східного напрямку. 
 
Коментарі (0)