ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця спрямує півмільярда гривень на на реконструкцію колії

Укрзалізниця спрямує півмільярда гривень на на реконструкцію колії

"Укрзалізниця" не обмежуватиме руху пасажирських потягів під час ремонтних робіт на напрямку Київ-Дніпро-Запоріжжя.

"Укрзалізниця" не обмежуватиме руху пасажирських потягів під час ремонтних робіт на напрямку Київ-Дніпро-Запоріжжя.

ПАТ "Укрзалізниця" в 2018 році має намір спрямувати 545,6 млн грн на реконструкцію 88,4 км колії на напрямку Київ-Дніпро-Запоріжжя.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Окрім реконструкції також  планується середній ремонт 51 км колії, ремонт 50 комплектів стрілочних переводів, комплексно-оздоровчий ремонт 62 км колії та обладнання 31 нового комплекту переводів.

Роботи будуть виконуватися на різних ділянках протягом усього року. На період проведення робіт на кожному об'єкті для забезпечення максимального пропуску поїздів розробляються варіативні графіки руху, які враховують максимальний пропуск пасажирських поїздів з мінімальним відхиленням від чинного графіка.

"Скасування або зміни маршрутів пасажирських поїздів на цьому напрямку не передбачаються. За необхідності на інші ділянки будуть переводитися вантажні поїзди", - повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

 

У результаті ремонтних робіт 2018 року на напрямку Київ-Дніпро-Запоріжжя планується скасувати дев'ять чинних обмежень швидкості руху до 47,9 км а також запобігти обмеженню швидкості на 91,6 км колії.

Як повідомлялося раніше, "Укрзалізниця" призначила 4 додаткові потяги на Великдень.

окрема, нові поїзди курсуватимуть на популярних напрямках Харків – Ужгород, Черкаси – Львів, Дніпро – Одеса, Костянтинівка – Одеса.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, на Великдень "Укрзализныця" почала призначати додаткові поїзди.

 

 
Коментарі (0)