ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відправляє у рейси додаткові поїзди

«Укрзалізниця» відправляє у рейси додаткові поїзди

Із Миколаєва до Києва, та зі столиці до Івано-Франківська курсуватимуть додаткові поїзди. Таке рішення прийняла «Укрзалізниця» у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку в цих напрямках.

Через підвищений попит «Укрзалізниця» призначила два додаткові поїзди. Мова йде про потяг із Миколаєва до Києва, та зі столиці до Івано-Франківська. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

«У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом «Укрзалізниця» призначила два додаткові поїзди №210/213 Миколаїв – Київ та №269/219 Київ – Івано-Франківськ» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що у рейс додатковий поїзд №210/213 Миколаїв –Київ вирушить із Миколаєва 2 та 5 жовтня о 21:47, а із Києва 3 та 6 жовтня о 17:01. Поїзд курсуватиме із зупинками, зокрема, на станціях Херсон, Кривий Ріг, ім. Т. Шевченка та Городище.

Поїзд №269/219 Київ – Івано-Франківськ вирушить у рейс із Києва 3 жовтня о 22:23, а із Івано-Франківська 5 жовтня о 20:00. Поїзд робитиме зупинки, зокрема, на станціях Козятин, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Львів та Івано-Франківськ.

«Продаж квитків на зазначені поїзди уже відкрито. Придбати їх можна у залізничних касах та за допомогою онлайн-системи booking.uz.gov.ua» - підкреслюється у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Донецька залізниця продовжила курсування поїзда Маріуполь-Харків. Він залишиться на маршруті до 7 жовтня.

 
Коментарі (0)